Oplev Øresund tæt på med en fisketur

Kunne du godt tænke dig, at få et afbræk fra hverdagen og komme helt tæt på naturen? Eller er det tid til ekstra kvalitetstid med venner eller familie? Med en fisketur på Øresund eller Kattegat kan du mærke suset fra havet, få mulighed for at fange diverse fisk og komme på en mindeværdig tur, du ikke vil glemme. Øresund og Kattegat byder på mange muligheder, når det kommer til at fiske. Væbn dig med tålmodighed og forbered dig på at kunne fange alt fra torsk, rødspætter, pighvar, slethvar, hornfisk, makreller og sild – naturligvis alt efter årtiden.

Hvis du er på udkig efter en fisketur i Nordsjælland, så kan du med fordel vælger Fishing.dk. 

 

Tag med ud og fisk med Elida Fishing 

Elida Fishing lader dig opleve fisketure i Nordsjælland, når de er bedst. Du har rig mulighed for at koble dig på forskellige ture alt efter, hvem du skal afsted med, og hvad du ønsker at fange. Vælg f.eks. Kattegat-ture, hvor man i flere dage fisker efter makreller, pighvar, havkat og torsk. I sommerperioden er der flerdagsture til det GULE REV, hvor du kan fange torsk, sej og lange. Disse ture er helt perfekte for dig, som har lystfiskeri som hobby og elsker at være tæt på havet. 

Få kvalitetstid med familien

Hvis du vil have ekstra kvalitetstid med familien, kan du give dine børn en uforglemmelig oplevelse, når der sejles ud på en fiskekutter. Elida Fishing lader derfor også store, som små prøve kræfter med at fiske på havet. 

Når du kommer på en fisketur hos Elida Fishing, møder du et personale, der gør alt for, at du/I skal få en god tur. De har samlet set 4 skibe, som samlet set kan rumme 150 mennesker. Der er derfor rig mulighed for at få en fisketur, i smukke omgivelser, du sjældent vil glemme.