Lån penge via sammenligningssiderne

advertorial

Det kan virke meget uoverskuelig at finde rundt i de forskellige tilbud, der findes på det danske online låne marked. Især da kært barn har mange navne. Microlån, kviklån eller telefonlån. Er du i tvivl om hvilke lån du skal ansøge kan du med fordel få hjælp på en af de mange sammenligningssider. De har sammenlignet de forskellige låne muligheder og du kan med få oplysning, få mindst tre forskellige banker, du kan sende en ansøgning til. Det er gratis at benytte sig af denne service, da de tjener deres penge på blandt andet reklameindtægter. 

Nogle sammenligningssider tilbyder den service at du kun behøver at sende en ansøgning og så kontakter interesseret banker dig med et tilbud. Det kan godt betale sig at bruge de få minutter ekstra det tager at sende flere ansøgninger afsted. Der kan være mange penge at spare på renter og gebyr.

lån

Sammenlign de forskellige lån

For at du kan sammenligne og finde det bedste tilbud skal du kunne sammenlige de forskellige tilbud. Det kan du hvis du har brugt en sammenligningsside. Det du især skal sammenligne er lånenes ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne. Det er også vigtigt, at du får undersøgt om der er et månedligt gebyr du skal betale, sammen med dit afdrag. Det kan ende med at blive til rigtig mange penge.

For at du kan låne i en online bank, skal du være i besiddelse af en mailadresse. Ellers kan banken ikke maile dig et lånetilbud. Du skal også have et NemID eller MitID. Det er et krav at du er bosiddende i Danmark og har en dansk folkeregisteradresse. Sidst men ikke mindst, skal du være mindst 18 år for at kunne ansøge om et lån.

Som udgangspunkt beder en online bank ikke om sikkerhed, men ansøger du om et større beløb, kan de bede om at du dokumentere at du har en indtægt.